Въпроси

 • Има ли как да си закупя абонамента без регистрация?

  На този етап bgQueens, извършва дейността си само след предварително направена регистрация на всеки от клиентите си! Регистрацията в сайтa ни е стандартна, лесна и удобна. Ако имате въпроси относно стъпките на изпълнение, не се колебайте да ни пишете на support@bgqueens.com.

 • Колко абонамента мога да купя?

  Самият потребителски профил позволява закупуването на нашите три основни абонамента. В конкретен момент, само един абонамент може да бъде активен. Всеки един закупен абонамент ви дава правото да се възползвате от услугите в него до 30 дни. Условието е само човекът, с профил в сайта на bgQueens, да се възползва от тях. Услугите закупени от даден акаунт не могат да се предоставят на други хора – родители, роднини или приятели.

 • Мога ли в абонамента да добавя повече услуги?

  При старта на проекта bgQueens са предвидени и добавки, но за момента не са активни в системата. За по-голям списък от услуги, могат да се закупят повече от един абонамент. Винаги можете да се свържете с нас по имейл и да обясните конкретните си изисквания. Екипът на bgQueens ще се свърже с вас за повече информация.

 • Аз вече използвам услугите на определена фризьорка, мога ли да го правя с абонамента на bgQueens?

  Да, стига конкретният обект да фигурира в списъка ни с партньори. Ако не фигурира, моля да ни изпратите запитване по email, за да проверим дали обектът изпълнява нашите изисквания да бъде част от нашата партньорска мрежа, а ние ще ви върнем отговор.

 • Ако не съм доволна от услугата, мога ли да си взема парите?

  bgQueens не носи отговорност за предоставената ви услуга, но ние ще направим всичко възможно съответния партньор да поправи щетите по направената услуга или да я направи повторно.

 • Колко време абонамента е активен?

  Един абонамент е активен за срок от 30 дни или до изчерпване на всички услуги в него.

Не намирате отговор? Пишете ни!

Не можете да намерите отговор на Вашия въпрос - екипът ни е на Ваше разположение - пишете ни email, а ние ще Ви отговорим възможно най-бързо!

Изпрати Съобщение