Beauty Princess

Купи сега

Подстригване
връхчета

Боядисване

Гел лак

Оформяне
на вежди

Измиване
+ Издухване

  • Подстригване връхчета
  • Боядисване
  • Гел лак
  • Оформяне на вежди
  • Измиване + Издухване

Beauty Princess

Здравейте, принцеси! Това е нашият най-малък, така наречен – “start-up”, абонамент. Тук сме подбрали най-важните услуги, които да поддържат вашият външен вид, настроение и усмивки. С него вие ще можете да опознаете нашата система и да видите предимствата на услугата ни на достъпна цена.
Beauty Princess е подходящ за дами от всяка възраст. На този етап това е абонаментът с най-ниска цена от асортимента на bgQueens. Взимайки него, вие предплащате долуизброените услуги за период от 30 календарни дни:

  • Подстригване на връхчета – освежаването, от което има нужда вашата коса. Това е фризьорска услуга при професионалист, която представлява подстригване на нацъфтелите краища на косата или както някои хора се изразяват леко оформяне, за да може косата “да живне”. В тази услуга не се включва цялостна промяна на вашата прическа. При желание за такава това, естествено, може да бъде договорено с конкретния партньор, когото ще посетите.
  • Боядисване на корени – След месечното подстригване е време да покрием и израсналите корени. Чрез предплащането на тази услуга, Вие можете да се възползвате от боядисване на корени с боя, закупена предварително от Вас. Това се налага, тъй като спрямо нашата статистика има големи разлики в желанията на дамите – амонячна боя, безамонячна боя, къна и други. Естествено, екипът ни е договорил и условия, нашите принцеси да имат възможност да си изберат и от професионалните бои на нашите партньори, като цената на боята варира и ще трябва да се плати отделно в избрания салон за красота, според предпочитаната марка.
  • Измиване + Издухване – Непосредствено след боядисването, всяка дама има нужда от измиване и издухване на своята коса. Тази част от абонамента е от изключителна важност за повечето дами. Използването на професионална козметика за косата, има все по-голяма важност – било то заради косопад или изтощаване. Все по-известна е истината, че издухването със сешоар е за предпочитане от изправянето на косата с преса. Ценете и се грижете правилно за косата си!
  • Гел лак – Няма как една принцеса да не се погрижи за своите ръце! Та нека си го признаем, при някои професии – хубавите нокти са почти задължителни! Отново на база статистики – повечето дами се възползват от услугата – гел лак. Именно за това, тя е включена и в нашия базов абонамент. Предплатената услуга включва стандартен гел лак с 2 декорации, като това изключва – френски маникюр. Всички дами знаят, че той изисква повече време и работа от професионалиста, при когото са отишли. Затова ние отново сме договорили условия за нашите принцеси – ако някоя дама желае френски маникюр, то тя ще може да заплати съответната разлика при избрания партньор.
  • Оформяне на вежди – Да, в това, някои от дамите са специалисти, но пък вида на веждите е от голямо значение, дори и за поставянето на базов грим. Включено е във Вашия предплатен пакет – възползвайте се! Нашите козметици са магьосници, току виж сте си харесали и някоя маска за лице.
Купи сега
Цена: 78.00лв 66.99лв